Îmbrăcăminte contrafăcută cu nume de mărci celebre, confiscată de polițiști în Târgul auto Cumpărătura

Două persoane au fost surprinse ieri 11 iulie a.c. de lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza planului de acțiune BLOCADA la Târgul auto din Cumpărătura, oferind spre vânzare articole de îmbrăcăminte contrafăcute

Astfel, un bărbat de 64 de ani din municipiul Fălticeni, oferea spre comercializare în Târgul auto Cumpărătura, produse de îmbrăcăminte (27 bucăți, tricouri, pantaloni, treninguri etc.) inscripționate cu marca ,,ADIDAS” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse în valoare de 5.100 lei.

O femeie de 45 ani, din municipiul Suceava oferea spre comercializare în Târgul auto Cumpărătura, produse de îmbrăcăminte (26 bucăți, tricouri, pantaloni, treninguri, hanorace etc.) inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS”, ,,NIKE”, ,,PUMA”, ,,ARMANI”, ,,RALPH LAUREN’’, ,,POLO” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse în valoare de 7.450 lei.

Persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor (53 bucăți în valoare totală de 12.550 lei) în vederea examinării criminalistice, în toate trei cauzele fiind întocmite dosare penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,, punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică’’.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *