Îmbrăcăminte contrafăcută de peste 115.000 lei confiscată de polițiști în piața Verești și în Piața Mică din Suceava

În data 20.08.2022, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice în baza planului de acțiune aprobat de comanda unităţii şi a unor informaţii existente la nivelul acestui serviciu, au acţionat pe raza comuna Verești și a municipiului Suceava.

La Verești, polițiștii l-au identificat pe M.C., de 48 ani, din comuna Fizeșul Gherlei, județul Cluj, care oferea spre comercializare în piața din localitate obiecte vestimentare inscripţionate cu mărcile: ADIDAS, LACOSTE, GUCCI, JORDAN AIR, NIKE, CHAMPIONS, KARL LAGERFELD, HUGO BOSS, CALVIN KLEIN, PUMA, TOMMY HILFIGER, DSQUARED2, EMPORIO ARMANI, GUESS, US POLO ASSN, PRADA, PALM ANGELS, POLO RALPH LAUREN, MONCLER fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. Toate produsele, în valoare de 114.260 lei, au fost ridicate de polițiști.

În aceeași zi, în Piața Mică din cartierul George Enescu, a fost depistat M.Ș. de 45 ani, din comuna  Șcheia care oferea spre comercializare obiecte vestimentare inscripţionate cu mărcile NIKE și ADIDAS fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând de asemenea suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. Acestea, în valoare de 2.000 lei, au fost de asemenea confiscate.

Pe numele celor doi s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other