Mopan Suceava
Actualitate

IMM-urile în pandemie. Încotro? Cu Liliana Agheorghicesei, președintele Patronatului Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând din această seară, sâmbătă 3 aprilie, ora 20.00, o întâlnire cu Liliana Agheorghicesei, președintele Patronatului Femeilor de Afaceri din IMM Suceava.

Tema emisiunii este IMM-urile în pandemie. Încotro?

O discuție cu o persoană care într-un an de pandemie a trăit multe: falimentul ori intrarea pe drumul acestuia  a multor întreprinderi mici și mijlocii din cauza măsurilor de protecție împotriva Covid luate de guvernanți, moartea provocată de coronavirus a unor colaboratori și prieteni apropiați, săptămâni nesfârșite trăite pe patul spitalului în bătălia cu virusul necruțător, în care a învins. Un exemplu de putere în credința că oamenii, în cele din urmă, vor izbândi.    

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *