Mopan Suceava
Actualitate

IMM-urile, motorul real al economiei. Neculai Roșca în dialog cu Liliana Agheorghicesei, președintele Patronatelor IMM Suceava, la Povestea Vorbei, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă, 21 octombrie 2023, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe Liliana Agheorghicesei, președintele Patronatelor IMM din județul Suceava. Se va vorbi despre felul în care Statul se pricepe să extragă cât mai mulți bani din activitatea întreprinderilor mici și mijlocii, fără a oferi în contrapondere programe serioase de susținere, dar și despre frustrarea antreprenorilor legată de faptul că o bună parte din banii munciți de oamenii din economia reală și mai apoi colectați de fisc la vistieria Statului, se cheltuiesc aiurea. Dar și despre Gala Oamenilor de Afaceri, ediția 2023,  o recunoaștere sinceră a muncii lor, oferită de Patronatul IMM oamenilor de afaceri din județul Suceava.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *