Mopan Suceava
Actualitate

Imnul oficial al campaniei ”România vrea autostrăzi!”, Trupa 9 & Vikloth și prietenii din Suceava, pe youtube

Mâine, la ora 15.00, la  inaugurarea  kilometrul Zero al autostrăzii  de un metru din Moldova, construit cu 4500 de euro de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, va fi multă aglomerație, se înțelege. Vor veni jurnaliști, oameni de afaceri, protestatari. Vor veni și jandarmi – s-a dat o directivă în acest sens. Pe de altă parte, va fi la Suceava și  Trupa 9 & Vikloth care,  împreună cu prietenii, vin alături de Ștefan Mandachi cu piesa manifest, imnul oficial al campaniei „România vrea autostrăzi”, #șîeu. ROMÂNIA MERITĂ MAI MULT!

 Nu mai spunem multe, doar vă invităm să urmăriți clipul realizat de acești minunați tineri artiști, și nu mă refer numai la cei din componența trupei ci și la aceia care au dat un plus de valoare filmului. Îi veți recunoaște, cu certitudine fiindcă fac parte din viața de zi cu zi a dumneavoastră, sucevenilor ce sunteți!

Daniela Beale, Cătălina Biholar, Adriana Dascălu Bulină, Oana Șlemco, Elena Simionesei, Adriana Nichitean,  Ada, Mihaela Baran, Radu Baran, Diana Tuchlei, Dinu Zară, Artistu (cine nu-l cunoaște?),  Dorin Goian, Florin Hrebenciuc, Florin Croitoru, Gabi Zamfirache, Cristi Rangu, Cristi Balan, Alexandru Toma, Dan Zlei, Alin Crețu, Daniel Drăgoi, Daniel Savu, Cătălin Câmpan  și  desigur, frații Ștefan și Andrei Mandachi, cel dintâi chiar inițiatorul acestei investiții, în premieră mondială, pe câmpul de la Cumpărătura – Bosanci.

Am aflat între timp că primarul Bosanciului, Neculai Miron și-a revizuit atitudinea, constatând la urmă că demersul lui Ștefan Mandachi s-a făcut în condițiile legii. Din păcate a fost prea târziu, nu s-a mai putut înscrie pe lista artiștilor ce au prestat în videoclip.

Până la ”manifestul” de mâine de la ora 15.00, puteți urmări pe youtube imnul oficial al campaniei ”România vrea autostrăzi!” cu participarea tuturor artiștilor mai sus enumerați, de câte ori doriți.

Link videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=sgkqZ2MCF0c&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0jJPyJzKHbVdMBz9_9TOCZp7jO_ouoNtl_PuGEAanHvpApi06mK3yFXTA

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *