Impact dramatic între o căruță și un tractor la Clit. Căruțașul beat nu a mai putut stăpâni bidivii iar atelajul a lovit în plin utilajul agricol. Un pasager din căruță a fost rănit

Luni seară, în jurul orei 20.30, un bărbat de 44 ani, din comuna Arbore, satul Clit, conducea atelajul hipo pe DC 43, în afara satului natal, mergând către centrul administrativ al comunei – satul Arbore.

După ce a ieșit din Clit, din cauza faptului că nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de tractorul marca John Deer, condus de un consătean al său, în vârstă de 46 ani, care circula în fața sa, nu a mai putut stăpâni bidivii ce tractau atelajul și a intrat cu căruța în coliziune față-spate cu utilajul agricol.

În urma impactului, un pasager din atelajul hipo, un bărbat de 35 de ani, din satul Bodnăreni, comuna Arbore, a fost rănit.

Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului tractorului și 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului atelajului hipo.

Ulterior conducătorului tractorului i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *