Împrumutul de 10 milioane de lei obținut de municipalitate pentru subvenția la agentul termic, aprobat în Consiliul local Suceava, în absența aleșilor PSD și ALDE

Consiliul local municipal Suceava, convocat astăzi în ședință extraordinară, a adoptat o hotărâre privind rectificarea bugetului creditelor interne pentru anul 2018 cu suma de 10 milioane de lei. Este drept că la ședința extraordinară de azi au fost prezenți doar 16 din cei 23 de consilieri municipali, 15 ai PNL și PMP și unul al PSD, care s-a abținut la vot. Ceilalți consilieri PSD și ALDE, minoritari în CL Suceava, dar făcând parte din coaliția majoritară, aflată la guvernare, nu au participat la ședință.

Concret, urmare a unei hotărâri de consiliu local al municipiului Suceava din 15 octombrie a.c., a fost aprobată contractarea unui împrumut în valoare de 10 milioane de lei necesar pentru plata de subvenții pentru acoperirea diferențelor de preț și tarif pentru energia termică furnizată populației de Bioenergy și Thermonet, aferente iernii care va urma.
Votul de azi din Consiliul local Suceava, chiar fără susținerea ori prezența aleșilor PSD și ALDE, oferă garanția că sucevenii racordați la sistemul centralizat de termoficare vor beneficia de căldură în apartamente încă o iarnă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *