În criză de lichidități, un sucevean de 25 de ani, amator de rachiu și de jocuri de noroc, a furat acumulatorul de la mașina mamei și l-a vândut

La 26.02.2021, ora 19.10,  Secţia de Poliţie Burdujeni din cadrul Poliţiei municipiului  Suceava a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 46 ani, din cartierul Burdujeni, cu privire la faptul că i-a fost sustras acumulatorul de la autoturismul proprietate marca VW Golf ce se afla parcat în curte.

Din cercetări s-a stabilit că ieri în jurul orei 10.45, femeia  a plecat de acasă revenind în jurul orelor 14.30. Ulterior, în timp ce se afla prin curte a văzut capota de la autoturism întredeschisă. Verificând compartimentul motor a constatat lipsa acumulatorului auto. Deşi iniţial nu a recunoscut, în cele din urmă fiul său, Ș.B., de 25 ani, a recunoscut că de fapt el a sustras acumulatorul, valorificându-l între timp întrucât avea nevoie de bani.

Persoana vătămată a declarat că nu este pentru prima dată când fiul său sustrage bunuri de la domiciliu, pe fondul consumului de alcool şi a jocurilor de noroc.

Valoarea prejudiciului cauzat este de circa 300 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *