În drum spre Înviere, cu părintele dr. Viorel-Ioan Vârlan, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 23 aprilie  2022,   este invitat preot dr. Viorel – Ioan Vârlan, parohul Bisericii ”Nașterea Maicii Domnului”, din Ansamblul Arhitectural ”In Memoriam”, din Suceava

Drumul spre Înviere este tema principală a acestei ediții a emisiunii, difuzată din Sâmbăta Mare, în timpul sărbătorilor de Paște și în continuare, în toată Săptămâna Luminată. Părintele dr. Viorel–Ioan Vârlan  va vorbi, de asemenea, despre cartea de interviuri ”In Memoriam”, publicată recent precum și despre cum înțelegem să ne raportăm la tragedia fraților întru credință din Ucraina, țară invadată de Rusia care nu a acceptat un armistițiu nici măcar în zilele celei mai mari sărbători a creștinismului – Învierea Domnului Iisus Hristos.  

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.