În intervalul 25 -29 septembrie școala va fi doar online. Multe dintre clădirile instituțiilor de învățământ vo fi folosite ca secții de votare

Instituția Prefectului – Județul Suceava a anunțat că. având în vedere măsurile și activitățile specifice ce trebuie adoptate pentru pregătirea spațiilor destinate secțiilor de votare în actualul context epidemiologic generat de virusul SARS-CoV- 2, cât și pentru reluarea în condiții de siguranță a activității didactice, conform prevederilor Ordinului Ministrului Educației și Cercetării nr. 5617/ 23.09.2020 privind suspendarea activităților didactice care presupun prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar, în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale 2020,  începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv se suspendă activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă.

Activitățile didactice pentru unitățile școlare menționate anterior vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării.

Activitățile didactice se vor relua începând cu data de 30.09.2020 cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *