În municipiul Suceava vor fi amplasate, începând cu 3 februarie 2020, containere colectoare unde sucevenii vor putea dona haine și încălțăminte oamenilor care au nevoie. Lista locațiilor în care vor fi instalate

”Ce facem cu hainele pe care nu le mai purtăm? Nu le aruncăm, ci le donăm!”Acesta este îndemnul viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi care anunță că în cadrul ședinței de consiliu din 30 ianuarie 2020, se va vota Proiectul Social “Dăruiește Responsabil”, prin care sucevenii vor putea dona haine și încălțăminte oamenilor care au nevoie, cu ajutorul containerelor colectoare ce vor fi amplasate în municipiu începând cu data de 3 februarie.

Vor fi instalate câte două containere la fiecare locație, un container va fi destinat colectării hainelor pentru adulți, iar celălalt colectării hainelor pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 – 14 ani.

Locațiile în care vor fi amplasate containerele în care se vor putea dona hainele vor fi:
* Cartierul Burdujeni- zona Pieței Agroalimentare Burdujeni;
* Cartierul Obcini- intersecția străzilor Stațiunii cu Slătioara;
* Cartierul George Enescu- intersecția străzilor Zorilor cu bulevardul Enescu;
* Centru- zona Pieței Centrale Agroalimentare.

Toate hainele vor fi preluate de către persoanele din cadrul Fundației “Ana”(cu care Direcția de Asistență Socială a încheiat un parteneriat), acestea vor sorta/tria hainele, le vor spăla și dezinfecta (cu ajutorul unor firme specializate), apoi le vor distribui oamenilor nevoiași.
”Dacă doriți să faceți o faptă bună și să ajutați persoanele care au nevoie cu adevărat de îmbrăcăminte, vă îndemn să folosiți cu încredere noile containere ce vor fi amplasate!” transmite viceprimarul Harșovschi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *