În semn de protest că nu fusese plătit pentru munca prestată la o fermă, un tânăr s-a cățărat pe un stâlp metalic al rețelei electrice de înaltă tensiune, la ieșirea din Bucșoaia

Lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin SNUAU 112, ieri seară la ora 18:58, cu privire la faptul că un bărbat este cățărat pe un stâlp de înaltă tensiune din satul Bucșoaia.

Persoana în cauză era cățărată pe un stâlp metalic al rețelei  electrice de înaltă tensiune, la ieșirea din localitatea Bucșoaia, spre orașul Gura Humorului, lângă calea ferată și D.N.17. |Bărbatul în cauză a refuzat comunicarea cu organele de poliție.

La fața locului s-a deplasat un negociator autorizat din cadrul I.P.J. Suceava.

A intervenit echipa E-ON care a procedat la deconectarea rețelei electrice de la tensiunea electrică, iar polițistul negociator s-a urcat lângă persoana în cauză reușind să-l convingă să coboare de pe stâlp.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 24 de ani, domiciliat în comuna Horodniceni, și care a declarat că a făcut acest gest întrucât, un bărbat la care a muncit la creșterea animalelor într-o fermă din comuna Vama, nu i-a achitat suma de 300 de lei.

S-a procedat la tânărului la Spitalul de psihiatrie Burdujeni. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *