În ultimele 24 de ore au fost internate în spital 50 de persoane diagnosticate cu Covid – 19, spune Prefectura. 8 cazuri de îmbolnăvire în județ raportate la INSP

Instituția Prefectului – Județul Suceava a anunțat că, conform situației întocmită de către DSP Suceava, în ultimele 24 de ore au fost internate în spital 50 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 și externate 25 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

Cum am anunțat deja, buletinul oficial al Grupului de Comunicare Strategică (GCS) arăta că în județul Suceava, de ieri până azi au fost confirmate 9 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

Îmbucurător este că la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2529 de persoane declarate vindecate, dintr-un număr, raporta de INSP prin GCS de 3523 de total îmbolnăviri cu Covid – 19 în județul nostru.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate in spital 50 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 25 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 410 pacienți, dintre care 194 de pacienți Covid-19, un număr de 12 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 49 de pacienți Covid-19 și 19 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Astăzi, 31.05.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 4829 de persoane,
  • în carantină instituționalizată 5 de persoane
  • 16056 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3102 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.
  • Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20474 de teste.

 În ceea ce privește situația celor două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județului Suceava, evidențele arată că mai sunt sunt 4 beneficiari, respectiv 3 beneficiari, care sunt infectați Covid-19.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *