Înaintări în grad la ISU Suceava. Purtătorul de cuvânt al unității, Alin Găleată a devenit locotenent, alți 8 ofițeri și 65 de subofițeri au fost înaintați în grad

Astăzi  a fost,  cum se anunță într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava, o zi plină de emoții la Unitatea de Pompieri din Suceava.

În cadrul unui ceremonial militar, festivitate care a avut loc în toate subunitățile inspectoratului, au fost înaintați în gradul următor, la termen, 9 ofițeri și 65 de subofițeri din rândurile pompierilor militari suceveni.

În același cadru festiv, inspectorul șef – colonelul Costică GHIAȚĂ – a dat citire și ordinelor de acordare a gradului de sublocotenent pentru cei doi absolvenți ai Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București – Daniel Catargiu și Daniel Oniciuc – repartizați la ISU ”Bucovina” Suceava.

În comunicatul de presă publicat se transmit felicitări colegilor avansați și mult succes noilor camarazi.

Felicitări din partea celor care îl cunosc și îi știu munca pe care o depune zi de zi și noapte de noapte, se cuvine a fi adresate de către jurnaliștii din Suceava și nu numai de către ei domnului Alin Găleată, care, fiind și purtător de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava a preferat să nu afle lumea din comunicatul de presă că, la rândul său, a fost avansat la gradul de locotenent.

Să trăiți domnule locotenent Alin Găleată, că ne trebuiți, și în glumă vorbind, acceptăm scuzele superiorilor dumneavoastră pentru că abia acum s-a făcut înaintarea dumneavoastră în grad.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *