Încă 42 de persoane externate din Spitalul Județean. Numărul sucevenilor vindecați de coronavirus rămâne același: 154

Instituția Prefectului – Județul Suceava a anunțat printr-un comunicat de presă că din Spitalul Județean au fost externate în total 653 persoane, 42 mai multe față de ieri  dar numărul pesoanelor declarate vindecate rămâne același:  154.

În județul Suceava se află în izolare voluntară la domiciliu 1367 de persoane. Până acum au ieșit din izolare 11491 de persoane. În carantină instituționalizată sunt 716 de persoane. Până acum au ieșit din carantină instituționalizată 1219 de persoane.   

Instituția Prefectului informează de asemenea că în ultímele 24 de ore echipele mixte formate din polițiști, polițiști local, cadre MApN și jandarmi au efectuat, verificări privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare, privind locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.

Verificările au vizat 1315 de persoane aflate în autoizolare/ carantină și 34 de unități economice. Au fost aplícate 118 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor, cu o valoare total de 236.600 lei. A fost întocmit un dosar penal pentru zădărnnicirea combaterii bolilor.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *