Încă doi suceveni infectați cu coronavirus au decedat. Bilanțul pentru Suceava: 43 de morți. La nivel național, numărul deceselor a ajuns la 146

Astăzi  au mai fost raportate încă 2 decese ale pacienților cu coronavirus din Spitalul Județean de Urgență (SJU) Suceava. Este vorba despre doi bărbați, unul de 84 de ani, celălalt de 61 de ani, amândoi internați la Spitalul Județean Suceava.

Bătrânul de  84 ani a fost internat în Spitalul Județean pe data de 27 martie a.c.. În aceeași zi i-au fost recoltate probele care au confirmat infectarea cu COVID – 19 în data de 2 aprilie 2020. A decedat pe data de 3 aprilie. Anterior intrase în contact cu fiica sa, care de asemenea este un caz confirmat cu coronavirus. 
Bărbatul de 61 de ani, care suferea de boala Parkinson a fost internat în Spitalul Județean pe data de 13 martie a.c.. I s-au recoltat probe în data de 27 martie. A murit pe 31 martie a.c. Confirmarea infecției cu coronavirus a venit trei zile mai târziu, pe 3 aprilie.

Cu aceste 2 decese nou raportate, numărul sucevenilor uciși de coronavirus a ajuns la 43.  La nivel național, numărul deceselor în urma infectării cu COVID – 19 a atins cifra de 146, cu 13 mai multe decât cele raportate ieri seară.

Celelate 11 decese au fost înregistrate în București (3 cazuri) și în județele: Hunedoara (3 cazuri), Mureș (1 caz), Mehedinți (1 caz),  Cluj (1 caz), Timiș (1 caz), Arad (1 caz).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *