Încă o captură de 2,95 de metri cubi de lemn transportat fără acte, amenzi de peste 5000 de lei pentru un șofer din Vicovu de Sus prins de polițiști la Straja

La 20.08.2019, în jurul orei 00:40, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DJ209G, pe raza localităţii Straja, au identificat și oprit în trafic autoutilitara marca Ford Transit, care se deplasa pe direcţia Brodina-Vicovu de Jos.

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 31 de ani din orașul Vicovu de Sus, care transporta material lemnos a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Fiindu-i solicitat să înmâneze documentele privitoare la materialul lemnos pe care-l transporta, cel în cauză a declarat verbal că nu posedă documente în acest sens.

S-a luat măsura conducerii autoutilitarei la Ocolul Silvic Falcău, unde personalul silvic a procedat la inventarierea acestuia. S-a constat prezenţa cantităţii de 2,95 metri cubi de lemn de lucru rotund de răşinoase.

Întreaga cantitate de material lemnos în valoare de 507,04 lei, a fost confiscată şi dată în custodie personalului silvic din cadrul  Ocolului Silvic Falcău.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

De asemenea cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu 2.305 de lei, fiindu-i reţinute plăcuţele cu numărul de înmatriculare deoarece autoutilitara avea ITP-ul expirat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *