Încă o ”captură” de lemn transportat ilegal, realizare a polițiștilor la Putna. De această dată este vorba despre 1,75 metri cubi de lemn de foc rășinoase

Ieri după amiază, pe la ora 13.30, polițiști din cadrul SPR 4 Gălănești, în timp ce executau activități de control al traficului rutier pe raza comunei Putna, au oprit  pentru control, pe Drumul Comunal Gura Putnei, autoutilitara marca Mercedes Sprinter, condusă I.A. de 35 ani, cu domiciliul în comuna Satchinez, județul Timiș, care transporta material lemnos, respectiv lemn foc rășinoase.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu poseda aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat, motiv pentru care a fost condus cu autoutilitara încărcată cu material lemnos la Atelierul de prelucrare a lemnului aparținând de Ocolul Silvic Putna, în vederea luării măsurilor legale.

S-a solicitat sprijinul unui inginer silvic din cadrul Ocolului Silvic Putna, care în urma inventarierii și măsurării materialului lemnos transportat, a stabilit că acesta era în volum de 1,75 m.c. lemn foc rășinoase.

I.A. a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 171/2010 modificată iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Putna.        

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *