ÎNCĂ O ȘOFERIȚĂ BEATĂ. ÎNCĂ O BICICLISTĂ ACCIDENTATĂ, LA VICOVUL DE SUS

Joi 23.08.2018, în jurul orei 17.30, s-a produs încă un accident provocat de o șoferiță în stare de ebrietate victima fiind o biciclistă lipsită de șansă. Se pare că în această vară, femeile băute la volan și bicicliștii accidentați sunt la modă pe căile rutiere ale județului Suceava. Potrivit unui comunicat al IPJ, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Bucovinei, din oraşul Vicovu de Sus, o femeie de 44 de ani din comuna Brodina, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a surprins şi accidentat o localnică de 46 de ani, care se deplasa pe bicicletă în aceeaşi direcţie de mers.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

De menționat că, pentru șoferii bărbați, cantitatea de 1,4 mg/l alcool pur în aer expirat este limita de la care se poate instala coma alcoolică, spun polițiștii rutieri. Nu știm de la ce concentrație în sus se poate instala coma alcoolică la șoferițe.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *