Încă trei elevi și trei profesori confirmați cu Covid, în școlile sucevene. Elevii din șase clase trec cu orele în omline. Distribuția cazurilor pe școli

Inspectoratul Școlar Județean Suceava anunță că alți trei elevi din municipiul Suceava au fost confirmați cu Covid, în cursul zilei de astăzi, 11 martie 2021. Este vorba despre doi elevi de la învățământul liceal: Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni și Liceul cu Program Sportiv Suceava, un elev de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială Todirești.

De asemenea, au fost confirmate alte patru cazuri la personalul angajat în școli, 3 profesori și o persoană din personalul nedidactic: doi profesori de la învățământul primar: Școala Gimnazială Drăgoiești și Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, un profesor de la învățământul liceal: Liceul Teoretic ”Ion Luca” Vatra Dornei, o confirmare la personal nedidactic: Școala Gimnazială ”Ion Irimescu” Fălticeni.

Șase clase cu activitatea în prezență fizică suspendată (participare online): 4 clase de la învățământul primar: trei de la Școala Gimnazială Drăgoiești, o clasă de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, o clasă de la învățământul gimnazial – Școala Gimnazială Todirești și o clasă de la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *