Încă un ciupercar dat dispărut în pădure la Udești, căutat de polițiști și jandarmi, găsit în cele din urmă acasă

La 09.10.2020, ora 14.00, Secţia 2 Poliţie Rurală Ipotești a fost sesizată prin 112 de către o femeie despre faptul că tatăl său de 69 ani, din comuna Verești, s-a pierdut în pădure la Racova, comuna Udești.

Polițiștii au constatat că la data de 09.10.2020, în jurul orei 07.00, bărbatul s-a deplasat în Pădurea Racova din satul Udești pentru a culege ciuperci împreună cu soția sa, fiica și ginerele său. În jurul orei 08.00 acesta s-a distanțat de grup, nu a avea telefon mobil la el, motiv pentru care ceilalți membri ai grupului au pornit în căutarea lui. Întrucât nu l-au găsit s-au deplasat la domiciliu în comuna Verești, crezând că acesta este acasă.

Nefiind găsit nici acolo, familia i-a lăsat un bilet să îi contacteze telefonic dacă se întoarce, după care s-au întors în pădure și l-au căutat din nou, însă fără niciun rezultat. În jurul orei 14.00 aceștia au anunțat dispariția lui  prin 112 .

S-a solicitat sprijin de la IJJ Suceava, Primăria Udești și paznicul de vânătoare pentru a se forma imediat echipe de căutare. În acest timp fiica a fost contactă telefonic de către tatăl ei care i-a comunicat că a ajuns acasă. Echipajul de poliție s-a deplasat la domiciliul lui iar acesta a declarat că nu a găsit ciuperci prin pădure și a plecat pe jos acasă, întrucât s-a pierdut de grup. Totodată, acesta a mai declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte de natură penală.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *