Încă un furt la magazinul LIDL din Şcheia. Hoţul a furat cinci parfumuri, a mâncat fistic dar a achitat un croissant

Ieri, la ora 17.30, polițiștii SPR9 Şcheia au fost sesizați direct de către șefa de magazin al S.C. LIDL Discount SRL, din comuna Șcheia, referitoare la faptul că o persoană a încercat să sustragă mai multe produse din magazin.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la 22.01.2019, în jurul orei 17.00, un tânăr de 17 ani, din municipiul Suceava, a intrat în magazinul SC LIDL Discount S.R.L. din comuna Șcheia, iar după ce s-a uitat la mai multe produse, a mâncat câteva boabe de fistic după care s-a deplasat în zona hainelor unde s-a întâlnit cu o persoană de etnie rromă cu care a intrat în vorbă și i-a cerut o țigară. Ulterior, s-a deplasat la raionul cu parfumuri de unde a luat 5 parfumuri „Gbellini” pe care le-a introdus în buzunarele interioare ale hainei. Acesta a luat și un croasant după care s-a deplasat la casa de marcat unde l-a achitat. După ce a trecut de casa de marcat tânărul a fost interceptat de către agenții de pază care în urma controlului corporal au identificat bunurile sustrase asupra sa.

Totodată, agenții de pază au interceptat și persoana de etnie rromă cu care a stat de vorbă hoţul în persoana unui băiat din comuna Șcheia,dar nu au fost găsite bunuri asupra sa, acesta declarând că nu are legătură cu faptele comise.

Reprezentanții  S.C. LIDL Discount S.R.L. au declarat că nu se constituie parte civilă în procesul penal, paguba în valoare de 113,94 lei fiind recuperată în totalitate.         

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *