Actualitate

Încă un șofer inconștient s-a băgat în fața trenului Suceava – Putna, la Bivolărie. Din fericire, a scăpat cu viață în urma impactului

Dacă CFR Călători va decide, cum a făcut-o și mai înainte, dar și recent cu o altă rută feroviară din județ, anularea curselor de călători pe traseul Suceava – Putna, va putea invoca și numărul foarte mare de accidente la trecerile de nivel peste calea ferată. Aproape că nu este lună în care să nu se petreacă astfel de evenimente, cu consecințe mai grave sau mai puțin grave, pe această rută pentru reînvierea căreia s-au zbătut membri ai societății civile, administrații publice locale, demnitari. Chiar arhimandritul  Melchisedec Velnic, starețul mănăstirii Putna, s-a implicat cu toată puterea sa și toți laolaltă au reușit să convingă pe cei de la CFR călători că trenul de Putna trebuie repus în circulație, după șase ani în care ruta a fost abandonată.

Astăzi dimineață, pe la ora 9.40, s-a produs o nouă coliziune  între trenul Suceava-Putna și un autoturism, pe raza localității Bivolărie, componentă a orașului Vicovu de Sus. Din fericire nu au fost victime, nu au fost persoane încarcerate. În autoturism care nu s-a asigurat la trecerea de nivel peste calea ferată se aflau două persoane care nu au solicitat îngrijiri medicale. La eveniment au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus cu o autospecială pentru descarcerare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *