Încăierare cu cinci participanți pe terasa unui magazin din Nigotești – Vadu Moldovei

Vineri seară, pe la orele 19:04, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată  telefonic prin 112 cu privire la faptul că la magazinul din satul Nigotești, comuna Vadu Moldovei, un bărbat a fost bătut.

La fața locului au fost identificați F.C. de 19 ani și V.C. de 28 ani, primul se afla într-o autospecială SMURD iar cel de-al doilea într-o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Fălticeni, ambii primind îngrijiri medicale.

De asemenea au fost identificați Pavel R. de 20 ani, T.R.  de 17 ani și N.R. de 16 ani, toți din Vadu Moldovei, care au declarat faptul că în seara acelei zile, pe la 18:30, în timp ce se aflau pe terasa magazinului din satul Nigotești și consumau împreună la o masă câte o bere, au venit la ei F.C. și V.C..

Între toți cei mai sus menționați au existat un schimb de replici după care a izbucnit un conflict spontan, urmat de loviri și îmbrânceli de ambele părți.

 În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșii infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe” și ,,tulburarea liniștii și ordinii publice” ce urmează a fi soluționat de către Postul de Poliție Vadu Moldovei. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *