Încăierări de sfârșit de săptămână în țigăniile de la Mironu – Valea Moldovei și Chilișeni – Udești

La sfârșitul săptămânii trecute polițiștii suceveni au fost chemați să intervină pentru aplanarea unor scandaluri în comunitățile de romi de la Mironu – Valea Moldovei și Chilișeni – Udești. Cel dintâi eveniment s-a produs la primele ore ale dimineții de duminică, 30.06.2019. Pe la ora 02:08, Vasile V., de 19 ani, din Mironu, a sesizat prin 112 faptul că se produce un scandal între vecini.

 Autorul sesizării a  fost identificat iar acesta a relatat faptul că în timp ce se deplasa pe drumul comunal din localitatea  Mironu, împreună cu mama sa Elena M., de 38 ani, s-au întâlnit cu Ilie V., de 22 ani, vecinul lor, care pe fondul unui conflict spontan și a consumului de alcool, i-a lovit, totodată acesta fiind lovit la rândul său de către susnumiți.

Persoanele în cauză nu au solicitat intervenția echipajului de ambulanță, însă Ilie V. s-a prezentat la Spitalul Gura Humorului pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cu privire la săvârșirea  infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

În aceeași zi, dar la orele serii, pe la  21:57, Fraga S., din comuna Udești, a sesizat prin 112 faptul că nişte cetăţeni de etnie rromă s-au lovit în satul Chilişeni.

Din verificări a rezultat că la 30.06.2019, în jurul orei 21:30, în timp ce Virgil M., de 33 ani, din localitate, se afla pe drumul comunal de pe raza satului Chilișeni, în fața locuinței lui Florentin T., de 38 ani, a avut un conflict cu acesta, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ocazie cu care, Virgil M. a fost lovit de către Nicușor T..

La fața locului a sosit și un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale lui lui Virgil M. acesta  fiind transportat la U.P.U. din cadrul Spitalului Judeţean Suceava și diagnosticat cu „TCC minor,”, fără a rămâne internat.

Și în această  cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *