Încăierări de week-end în crâșme, la Baia și Satu Mare

Precum în orice sfârșit de săptămână, nu puteau lipsi nici acum evenimente care să confirme că dorința de rezolvare a conflictelor mai vechi, la ceas de seară ori de noapte prin crâșmele din județ nu a dispărut, ba dimpotrivă.

IPJ Suceava ne-a oferit pentru seara și noaptea zilei de sâmbătă, 8iunie, numai două exemple înregistrate. Astfel, la 08.06.2019, ora 01.02, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au fost sesizați prin 112 de către un tânăr de 20 ani din comuna Baia, despre faptul că a fost agresat.

În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta, în jurul orei 00.30, pe când se afla pe DJ209H, în dreptul barului denumit popular ,,La Săvel” din localitatea Baia, a fost bătut de un bărbat de 40 ani din aceeași localitate, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii.

În aceeași zi, pe la ora 21.00,  patrula din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 35 ani din comuna Satu Mare, care a cerut ajutor fiindcă  a fost agresat fizic, suferind leziuni.

Polițiștii au făcut cercetări și au stabilit că reclamantul se afla aseară pe terasa barului Ionivas Dor., consumând băuturi alcoolice. În acea zonă se mai afla un alt bărbat de  39 ani consătean,  care în urma unor discuții în contradictoriu l-a  lovit pe cel dintâi cu pumnul în zona feței, cauzându-i leziuni.

 În amândouă cauzele, polițiștii continuă cercetările privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *