Incendii în gospodării la Cajvana și Milișăuți. Casa din Cajvana a fost lovită de trăsnet, gospodăria din Milișăuți a luat foc de la un scurtcircuit

Militarii Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cajvana și Arbore, au intervenit astă noapte cu șase autospeciale de stingere,  pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă (nelocuită) din localitatea Cajvana.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul casei, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a fost lichidat la ora 1:00.A ars acoperișul construcției, din lemn, și s-a degradat cu învelitoarea din tablă, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a flacărilor a fost un trăsnet direct.

Tot noaptea trecută, pe la 1.30,  Pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Milișăuți, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, din localitatea Milișăuți. La sosirea echipajelor, ardea generalizat șura din lemn, cu pericol de propagare la două case de locuit. Incendiul a fost lichidat la ora 3:05.

Au ars: șura din lemn cu învelitoare din azbest și tablă pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați, circa trei tone de cereale și un atelaj hipo. S-au degradat trei ferestre din PVC de la o locuință invecinată și alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau deteriorat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *