Actualitate

Incendii produse de trăsnet în Dealu Floreni – Dorna Candrenilor și Brodina

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit ieri dimineață pe la ora 9.00 cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Dealu Floreni, comuna Dorna Candrenilor.

La sosirea echipajelor ardea generalizat un depozit de furaje (fânar), fără posibilități de propagare. Au ars depozitul de furaje pe o suprafață de aproximativ 24 de metri pătrați și aproximativ 4 tone de fân.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un trăsnet direct. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 11:15.

Incendiu în localitatea Brodina – 30.07.2022 ora anunțării 15:16 Toto ieri, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus împreună cu lucrători ai SVSU Brodina au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Brodina.

La sosirea echipajelor ardea generalizat un depozit de furaje construit din lemn. Au ars depozitul de furaje, construit din lemn și acoperit cu azbest pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și aproximativ 6 tone de fân.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un trăsnet direct. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 17:30.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *