Warning: getimagesize(/home/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2019/02/incendiu-Corocaiesti-1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1142

Incendiu devastator la o gospodărie din Corocăiești. Focul a mistuit anexe, depozite, adăpostul de animale, un cal și doi câini

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineață la o gospodărie din Corocăiești. Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112, la ora 7:17.

La fața locului s-au deplasat militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii S.V.S.U. Verești, care au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la gospodăria din satul Corocăiești, comuna Verești. La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit. Incendiul a fost lichidat la ora 10:35.

Au ars depozitul de furaje pe o suprafață de 60 mp, adăpostul de animale pe 16 mp și bucătăria de vară pe 20 mp. Au mai ars circa 7 metri cubi lemn de foc, 3 tone de fân și 700 Kg de porumb. S-au degradat izolația exterioară de pe o laterală a casei și elemente de tâmplărie din PVC și lemn. În incendiu au pierit un cal și doi câini din gospodărie.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic generat de coșul de fum al bucătăriei de vară, neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat locuința proprietarului, cu bunurile aferente, transmite purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, slt. Alin Găleată.

Imagini: ISU ”Bucovina” Suceava

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.