Warning: getimagesize(/home/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2019/03/incendiu-Risca-10.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1142

Incendiu devastator la o gospodărie din Râşca. Cauza: foc făcut pentru arderea vegetației uscate. Galerie foto ISU Suceava

Astăzi, în jurul orei 14, a fost anunţat un incendiu generalizat la o gospodărie formată din casă de locuit, bucătărie de vara plus anexe, depozit de furaje și un adăpost de animale, în comuna Râşca.

La faţa locului au intervenit  Detașamentul de Pompieri Fălticeni cu 2 autospeciale de intervenție, Detașamentul de Pompieri Suceava cu 1 autospeciala de intervenție și 3 Servicii Voluntare pentru Situații de Urgenta cu 3 autospeciale.

Actualizare ora 15:36:

Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea elementelor de construcție afectate de foc. În incendiu au ars casa de locuit (bătrânească) pe aproximativ 60 mp, bucătăria de vară, un corp comun cu o anexă, pe 40 mp, adăpostul de animale, corpul comun cu depozitul de furaje, pe 40 mp, două stoguri de fân și alte bunuri. În incendiu a pierit un porc.

Flăcările s-au propagat la gospodărie de la un foc deschis în spații deschise, făcut pentru arderea vegetației uscate, pe un teren învecinat. Vântul puternic a favorizat propagarea cu rapiditate și dezvoltarea incendiului.

Pompierii și voluntarii au localizat flăcările, înainte ca acestea să se propage la o altă casă de locuit din aceeași gospodărie (P+1, se vede și în foto), care a fost salvată, cu tot cu bunurile aferente.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *