INCENDIU ÎN LOCALITATEA BRODINA DE SUS, DE LA UN CABLU ELECTRIC DEFECT

Ieri, 24.07.2018, la ora 18:58, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Brodina și Moldova Sulița, au intervenit cu 2 autospeciale și 3 motopompe pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Brodina de Sus, comuna Izvoarele Sucevei.
La sosirea echipajelor, ardeau mansarda și acoperișul casei de locuit (construită din lemn), cu pericol de propagare la întreaga gospodărie
Incendiul a fost lichidat la ora 22:35.
Au ars acoperișul casei pe 80 mp, mansarda pe 80 mp și bunuri casnice. S-au degradat pereții locuinței pe aproximativ 120 mp, tavanul pe 80 mp și alte bunuri.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat parterul locuinței și anexele gospodărești, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU „Bucovina” Suceava – Slt. Alin GĂLEATĂ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *