INCENDIU ÎN SADOVA, DE LA UN CABLU ELECTRIC DEFECT

În noaptea trecută, după ora 01.00, prin 112, Poliția și Pompierii au fost alertați

Privind izbucnirea unui incendiu la o locuință din comuna Sadova.

Detașamentul de Pompieri Câmpulung  Moldovenesc din cadrul ISU ”Bucovina” Suceava au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD pentru limitarea și stingerea incendiului, împiedicând propagarea acestuia la întreaga construcție.

Clădirea,  compusă din parter și mansardă, aparține unei femei  de 35 de ani, din comună, având destinație de birou

La fața locului s-a constatat faptul că ardeau pereții, planșeul și o parte din asteriala acoperișului pe o suprafață de circa 10 mp cu pericol de propagare la întreaga construcție.

După încheierea intervenției, pompierii au constatat că au ars pereți, planșeu și asterială de lemn pe o suprafață de 10 mp, s-au degradat tencuieli și zugrăveli interioare pe o suprafață de circa 200 mp parter și mansardă, aparatură electrocasnică, elemente de mobilier, de tâmplărie, pardoseală din parchet laminat. De asemenea, s-a stabilit că împrejurarea determinantă a fost conductor, cablu electric defect iar sursa probabilă de aprindere la incendiu, efectul termic al curentului electric.

Proprietara  a declarat că nu are suspiciuni cu privire la cauza incendiului, estimând valoarea prejudiciului la suma de 50.000 lei, fără a putea preciza dacă imobilul era asigurat.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *