Incendiu într-un apartament de pe strada Prieteniei, de la o priză suprasolicitată. Mai multe persoane evacuate, un bărbat a ajuns la spital cu atac de panică

Un incendiu a izbucnit astăzi, în jurul orei 16.30, în bucătăria unui apartament situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Prieteniei, din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, sublocotenent Alin Găleată.
Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum, astfel încât 9 persoane (8 adulti și un copil) din bloc au fost evacuate de către pompierii militari. Alte 9 persoane s-au autoevacuat.

S-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD.
Incendiul a fost lichidat și s-a ventilat casa scării pentru evacuarea fumului. Un bărbat de 52 de ani a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transportat la UPU Suceava cu atac de panică.

Au ars bunuri casnice din interiorul bucătăriei și s-au degradat tencuiala și finisajele din restul apartamentului, precum și de pe casa scării de la parterul blocului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de o priză suprasolicitată.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *