Incendiu într-un apartament de pe strada Stațiunii din cartierul Obcini – Suceava, cauzat de un conductor electric defect. Trei persoane au suferit intoxicații cu fum

În această seară, după ora 20.00, pompierii suceveni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un bloc de locuințe de pe strada Stațiunii din cartierul Obcini al municipiului Suceava.  Pompierii militari au intervenit pentru stingerea incendiului și evacuarea fumului  cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD . În interiorul locuinței ardeau materiale textile și obiecte de mobilier. Trei persoane din apartament au  suferit  de intoxicație cu fum, trebuind să le fie administrat oxigen.

În primă fază, toate cele trei persoane, un bărbat de 87 ani și două femei de 75, respectiv 43 de ani, au refuzat să fie transportate la spital. Cele trei persoane erau în apartament, în momentul izbucnirii incendiului. Bărbatul și femeia de 43 de ani s-au auto-evacuat. Femeia de 75 de ani a fost salvată de către pompieri. Nu a fost necesară evacuarea altor persoane din bloc. Incendiul a fost lichidat înainte de ora 21.00.

Cauza probabilă de izbucnire a acestuia este de natura electrică (scurtcircuit produs la un conductor electric defect).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *