Incendiu la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Pojorâta pornit de la o țigară aprinsă aruncată aiurea

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și lucrătorii SVSU Pojorâta au intervenit astăzi, după ora 9.30, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Pojorâta. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o anexă ce aparține Centrului de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Pojorâta.

Flăcările s-au propagat la proprietatea învecinată și au aprins un foișor. Incendiul a fost lichidat la ora 11:40.

Au ars: anexa centrului, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, și materialele depozitate în aceasta; acoperișul foișorului și un perete al construcției pe aproximativ 80 de metri pătrați.

S-au degradat restul clădirii și bunuri din interiorul acesteia. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o clădire administrativă (corp de magazii), ce aparține centrului, și casa de locuit a proprietății învecinate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *