Actualitate

Incendiu la clădiri anexe de pe strada Nicolae Titulescu din Suceava. Jandarmii au venit în sprijinul pompierilor

Un incendiu puternic a cuprins în această dimineață, după ora 11.00 clădiri anexe de pestrada Nicolae Titulescu, din municipiul Suceava.  Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu trei autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent cu pericol de propagare la construcțiile învecinate. În sprijinul pompierilor militari, a venit și un echipaj de jandarmi. Jandarmii se aflau în timpul executării serviciului de patrulare în zonă.

La sosirea echipajelor ardeau o anexă construită din lemn și acoperișul unei bucătării de vară cu posibilități de propagare la casa de locuit. Au ars: anexa construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și acoperișul unei bucătării de vară pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. Au mai ars bunuri din interiorul anexei (30 de stupi de albine, 6 tone miere de albine, electrocasnice și 200 kg ceară). Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost, foc deschis în spații deschise.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other