Actualitate

Incendiu la două gospodării din Mălini, din cauza unui scurtcircuit

Un puternic incendiu a izbucnit în această după amiază, pe la ora 17.00,  într-o gospodărie din comuna Mălini, fiind afectată și gospodăria învecinată. Au intervenit pompierii militari și civili cu 7 autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor ardeau generalizat acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești cu pericol de propagare la construcțiile învecinate. Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

Din cauza flăcărilor a fost afectată și gospodăria învecinată, din care au ars o bucătărie de vară pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați și acoperișul adăpostului de animale pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit). Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcțiile învecinate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *