Incendiu la o bucătărie din Vicovu de Jos după ce a luat foc televizorul. Proprietarul a ajuns la spital intoxicat cu monoxid de carbon

Ieri după amiază, pe la ora 13.20, polițiștii Secției 4 Poliție Gălănești, au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din comuna Vicovu de Jos, despre faptul că arde o bucătărie.

Pentru stingerea incendiului pompierii au intervenit cu patru autospeciale de intervenție: pompieri din cadrul I.S.U. ”Bucovina” Suceava – Detașamentul de Pompieri Vicovu de Sus cu 3 autospeciale de intervenție, pompierii civili din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Gălănești cu o autospecială, împreună aceștia au localizat și stins incendiul.

Pompieri din cadrul ISU Suceava au stabilit locul focarului – bucătărie, sursa probabilă de aprindere a incendiului – scurtcircuit electric pornit de la un televizor. Focul s-a extins în toată încăperea.

În urma incendiului au ars mobilierul și aparatura electrocasnică din interiorul bucătăriei și s-au degradat ușa și geamurile bucătăriei.

Proprietarul, Vasile P. a trebuit să fie transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru că, până la sosirea echipajului de pompieri a pătruns în imobil încercând să mai salveze din  bunuri. La spital, bărbatul a  fost diagnosticat cu „intoxicație cu dioxid de carbon”.

Anexa gospodărească nu era asigurată.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „distrugere din culpă” și „vătămare corporală din culpă” .

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *