Mopan Suceava
Evenimente

Incendiu la o gospodărie din Brădățel. Anexă, acoperiș, pereți și bunuri mistuite de foc din cauza coșului de fum

Ieri seară, în jurul orei 19:43, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii S.V.S.U. Cornu Luncii, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Brădățel, comuna Horodniceni.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei de locuit și o anexă gospodărească, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la vecinătăți.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:40.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și anexa gospodărescă pe 15 mp. Au mai ars aparate electrocasnice, circa un metru cub lemn de foc și 15 metri liniari din gardul împrejmuitor al proprietății. S-au degradat pereții portanți ai locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și o construcție anexă, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, Slt. Alin GĂLEATĂ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *