Incendiu la o gospodărie din Cornu Luncii, de la jarul căzut din centrala termică pe lemne. Proprietarul a suferit un atac de panică

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Baia, au intervenit astă noapte, pe la ora 2.00,  cu 7 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din localitatea Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței și la camera centralei termice, cu pericol de propagare la întreaga casă și la o anexă gospodărească.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 140 mp, plafonul din lemn pe 70 mp și camera centralei pe 4 mp.

Pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 51 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, pentru investigații suplimentare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scântei căzute din sistemul de încălzire (centrală termică pe lemne). Incendiul a fost lichidat la ora 4:15, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexa gospodărească, cu bunurile aferente.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *