Actualitate

Incendiu la o gospodărie din Ițcani, de la un scurtcircuit. Două femei au suferit arsuri

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit azi dimineață, înainte de ora 5.00 cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în cartierul Ițcani, din municipiului Suceava.

La sosirea echipajelor, ardeau o anexă gospodărească și acoperișul unei bucătării de vară, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga gospodărie.

Pe timpul intervenției de stingere, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical pentru două femei, care au suferit arsuri minore la nivelul membrelor superioare. Ulterior, femeile, în vârstă de 58, respectiv, 78 de ani, au refuzat transportul la spital.

Au ars o anexă gospodărească, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, și acoperișul bucătăriei de vară, pe aproximativ 50 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect.

Incendiul a fost lichidat la ora 6:00, iar pompierii au salvat locuința gospodăriei și o altă anexă de locuit, cu bunurile aferente.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *