Mopan Suceava
Actualitate

Incendiu la o gospodărie din localitatea Petia, comuna Bunești. Cauza: efectul termic generat de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sobă (foto ISU Suceava)

Militarii Detașamentului de pompieri Fălticeni au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Petia, comuna Bunești, în această dimineață, puțin înainte de ora 4.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat la acoperișul unei construcții anexe, corp comun cu casa de locuit, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:05.

Au ars acoperișul anexei și pereții portanți pe o suprafață totală de aproximativ 70 de metri pătrați. Flăcările au deteriorat izolația din polistiren de pe o fațadă a casei de locuit și bunuri din interiorul anexei.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de soba cu acumulare de căldură.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului, cu bunurile aferente, transmite purtătorul de cuvânt al ISU „Bucovina” Suceava, Mr. Alin GĂLEATĂ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *