Incendiu la o locuință în construcție din Șcheia, provocat de un scurtcircuit la instalația electrică a unui mini excavator parcat pe terasa casei

Sâmbătă, 5 iunie, înainte de ora 6 dimineața, lucrătorii Secţiei 9 Poliţie Rurală Şcheia au fost sesizaţi prin despre izbucnirea unui incendiu la acoperișul terasei unei locuinţe din comuna Șcheia.

Locuința este nelocuită, fiind în curs de construire.

Pe o terasă deschisă în partea stângă, a casei a fost parcat un mini excavator aparținând unei firme din orașul Cajvana.

În urma incendiului au ars mini excavatorul, acoperișul terasei, producându-se deteriorări la izolația peretelui lateral al casei și la un geam al ferestrei laterale.

Totodată, din cauza temperaturii incendiului, s-a produs deteriorarea izolației peretelui clădirii alăturate ce firmei proprietară a utilajului și a unui geam lateral al acesteia.

Nu au fost victime omeneşti, ci numai pagube materiale în valoare totală de 10.000 de euro din care 7500 euro fiind valoarea mini excavatorului.

La faţa locului a intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială care au lichidat incendiul, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că incendiul s-a produs din cauza unui „scurt circuit electric produs la mini excavator”.

 În cauză s-a înregistrat dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *