Incendiu la o sală de fitness din Fundu Moldovei, produs de un cablu electric deteriorat

Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Fundu Moldovei, au intervenit ieri după amiază, înainte de ora 18.00 cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o construcție pentru agrement în care funcționa o sală de fitness, în localitatea Fundu Moldovei.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul construcției din lemn, cu pericol de propagare la întreaga clădire. Incendiul a fost lichidat la ora 20:10.

Au ars: interiorul din lemn al anexei pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, materiale textile, obiecte de mobilier și izolația (protecția) vasului de acumulare a apei calde. S-au degradat: instalațiile termică și electrică, elemente de tâmplărie din PVC, grupul sanitar, aparatură pentru fitness și agrement, aparatură electronică, scara interioară, pardoseala, tavanul și pereții.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcției.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *