Incendiu produs de boschetari în fostul sediu al Inspectoratului Teritorial de Muncă, de pe strada Petru Rareș din Suceava

Ieri dimineață, pe la ora 06.35, Poliția municipiului  Suceava a fost sesizată prin 112 de cu privire la faptul că pe strada Petru Rareș nr 52 din municipiul reședință de județ a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine publică care a constatat următoarele:

La adresa susmenționată există un singur corp de clădire, respectiv camera de la punctul de control acces al fostului Inspectorat Teritorial de Muncă, acesta fiind dezafectat. La momentul sosirii patrulei de poliție la fața locului, din corpul de clădire respectiv ieșea fum, iar lucrătorii din cadrul ISU Suceava interveneau cu două autospeciale, incendiul fiind stins în totalitate în aproximativ 30 de minute.

Din primele verificări efectuate, reprezentanții ISU au concluzionat faptul că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la o țigară sau altă sursă de foc deschis lăsată nesupravegheată de oamenii străzii care s-ar fi adăpostit acolo.

În urma producerii evenimentului nu au fost victime. Nu s-a putut stabili un prejudiciu întrucât corpul de clădire în care a izbucnit incendiul era dezafectat, neexistând bunuri în interior. În zonă a fost prezent și un echipaj din cadrul Poliției Locale Suceava, aceștia urmând a raporta evenimentul către superiorii lor în vederea identificării proprietarului respectivului imobil.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *