Actualitate

Incendiu puternic la Fabrica de mobilă din Rădăuți. Focul a fost pus intenționat

Un puternic incendiu a izbucnit aseară, înainte de ora 23.00 la o fabrica de mobilă din municipiul Rădăuți, pompierii stabilind că focul a fost pus intenționat.

Purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, slt. Alin Găleată a transmis că  militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți și ai Gărzii de Intervenție Siret au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la fabrica de mobilă din Rădăuți.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul halei de producție, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la vecinătăți.

Incendiul a fost lichidat la ora 3:42.

Au ars deșeuri lemnoase și rumeguș, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, și s-a degradat instalația electrică amplasată deasupra tubulaturii de exhaustare.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei de producție (cu o suprafață de aproximativ 2.000 mp), centrala termică și camerele de uscare.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *