INCENDIU PUTERNIC LA O GOSPODĂRIE DIN LOCALITATEA SOLCA. POMPIERII S-AU LUPTAT CÂTEVA ORE CU FOCUL CARE A MISTUIT MAI MULTE CONSTRUCŢII ŞI BUNURI (GALERIE FOTO + VIDEO)

Astăzi, după miezul nopţii, în jurul orei 1:28, militarii Gărzii de Intervenție Solca și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Arbore, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în orașul Solca.
La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești, existând pericolul de propagare la o locuință învecinată.
Incendiul a fost lichidat la ora 8:26.
Au ars: acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 mp, o bucătărie de vară pe 50 mp, un depozit de furaje și un adăpost de animale, corp comun, pe 130 mp, un garaj și o magazie de lemne pe 90 mp, circa 10 metri cubi lemn de foc, 5 metri cubi cherestea, 3 metri cubi lambriu, utilaje agricole și alte bunuri din gospodărie.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei proprietarului și locuința învecinată, transmite purtătorul de cuvânt ISU “Bucovina” Suceava – Slt. Alin GĂLEATĂ .

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *