Mopan Suceava
Actualitate

Incendiul de la blocul din Rădăuți provocat de un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile (imagine: Salvatorii, o parte din echipa de pompieri care au intervenit)

Incendiul de la acoperișul blocului din Rădăuți, a fost lichidat la ora 14:40.

Pompierii militari încă lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative generate ăn urma incendiului.

Cauza probabila de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

În imagine: Salvatorii, o parte dintre pompierii care au intervenit la misiunea de localizare și lichidarea a incendiului izbucnit în municipiul Rădăuți.

Reamintim că pompierii militari au intervenit azi, 20 aprilie 2024, în jurul amiezii, la stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unui bloc de locuințe, în municipiul Rădăuți. La sosirea acestora ardea acoperișul unui bloc cu două scări. Imediat s-a intervenit la evacuarea persoanelor din cele două scări de bloc.

Au intervenit pompierii militari, cu 5 autospeciale de stingere, două autospeciale de lucru la înălțime și o ambulanță SMURD. Întrucât incendiul se manifesta cu repeziciune, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă doua autospeciale de stingere și o autoscară mecanică.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *