Actualitate

Încep să vină tuburile din beton pentru podul provizoriu de la Milișăuți. În scurt timp, constructorul va putea începe reconstruirea podului mare de pe DN2H

Deputatul PSD  de Suceava, Gheorghe Șoldan, a fost cel dintâi care a anunțat că Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași au trimis la Milișăuți tuburile din beton pentru podul provizoriu ce urmează a fi amenajat peste apa râului Suceava, pentru ca podul ce mare de pe DN2H să poată fi, în sfârșit, reconstruit.

”După foarte multe amânări, întârzieri, probleme de comunicare, astăzi, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a început să aducă tuburile pentru varianta provizorie.

De îndată ce se montează podul provizoriu și se dă drumul circulației pe această variantă, vor putea începe lucrările la podul de pe DN 2H.

Sper ca lucrurile să se miște cât mai repede și să fie rezolvată această problemă care stagnează de prea mult timp”, a anunțat parlamentarul social – democrat.

De remarcat că pe 6 mai, tânărul deputat PSD sucevean  a transmis un comunicat în care arăta că, în urma discuției pe care a purtat-o cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a obținut promisiunea că în două săptămâni podul provizoriu va fi instalat, iar constructorul va puntea să înceapă lucrările la podul mare de la Milișăuți de pe DN2H, una dintre cele mai mari bile negre pentru județul  Suceava în domeniul infrastructurii.

Deputatul Gheorghe Șoldan merită aprecieri pentru demersurile sale, dar trebuie remarcat faptul că unul dintre tuburile trimse la Milișăuți de DRDP Iași este deja spart.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *