Încercând să scape de poliție, un șofer beat s-a izbit în altă mașină, după care a intrat într-un șanț și s-a blocat în mașină, în noaptea de Paști, la Preutești

În prima zi de Paște, 25.04.2022, cu noaptea în cap, la ora 04:15, în timp ce lucrătorii SPR 12 Preutești efectuau serviciul de patrulare pe raza de competență, au fost sesizați despre faptul că un conducător auto se află sub influența alcoolului.

Polițiștii s-au deplsat cu operativitate pe drumul comunal din imediata apropiere a unui club din sat/com Preutești, unde a fost identificat un autoturism care corespundea informațiilor primite.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului a încercat să se sustragă controlului și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism.

Ulterior, conducătorul auto a mers în retur aprox 10 m și a intrat într-un șanț.

Conducatorul auto a fost somat verbal de mai multe ori pentru a coborî din autoturism, acesta a refuzat ambalând motorul pentru a ieși din șanț și a fost nevoie de spargerea geamului portierei stânga față  pentru extragerea acestuia din autoturism.

Șoferul a fost legitimat ca fiind un bărbat din com. Bogdănești, jud. Suceava.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul mun. Fălticeni în vederea recoltării a două mostre biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal   pentru săvârșirea infracțiunii de  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.